Til hovedinnhold

Parkering Bjørvika

Ser du etter en trygg og god parkering i Bjørvika? Da kan Time Park hjelpe deg. Vi har mange gode parkeringsmuligheter med god spredning over hele det sentrale Oslo. I tillegg har vi parkeringer ved noen av byens innfartsårer, som Sandvika parkering og Lysaker parkering.

Ser du etter parkering i Bjørvika?

Bjørvika er et område i Oslo sentrum med svært stor aktivitet. Det har pågått storstilt anleggsaktivitet i Bjørvika, blant annet med bygging av Operaen, Barcode, Sørenga, Dronning Eufemias gate, Deichman bibliotek og Munchmuseet. Når området er ferdig vil det være et nytt kulturelt og urbant senter i Oslo. Det bor anslagsvis 10 000 mennesker i Bjørvika, og det finnes 20 000 arbeidsplasser. Ser du etter parkering i Bjørvika, er du altså ikke alene.

Time Park kan tilby innendørs og utendørs parkering for alle parkeringsbehov. Vi har en rekke parkeringsanlegg i Oslo sentrum, som passer bra for deg som ser etter parkering i Bjørvika. Vi ønsker å gjøre parkering i Bjørvika og resten av Oslo enkelt og rimelig, og har derfor satset på parkeringsanlegg med det siste innen teknologi, og med enkel adkomst. I tilknytning til Bjørvika kan vi by på følgende tjenester:

  • Korttidsparkering
  • Langtidsparkering
  • HC-parkering
  • Ladepunkt for elbil

Korttidsparkering Bjørvika

Våre korttidsparkeringer er først og fremst beregnet på deg som har et ærend i byen, og kun skal parkere i noen timer. Skal du en tur til Bjørvika, kan en av våre parkeringer være en god løsning for deg. Velg mellom følgende steder for parkering i Bjørvika:

Begge disse parkeringsanleggene ligger kun en kort spasertur unna Bjørvika, og har døgnåpent. Det er et godt utgangspunkt for en tur i Bjørvika, uansett om du skal i Operaen eller spasere langs Dronning Eufemias gate. Det er enkelt å komme seg til Gunerius P-hus via Rv161 (Ring 2) og Rv162 (Ring 1), med innkjøring fra henholdsvis Stenersgata og Chr. Krohgs gate. Spektrum P-hus har størst kapasitet med 446 parkeringsplasser, og her tilbyr vi også langtidsleie. Trenger du parkering i Bjørvika, er disse anleggene gode alternativer.

Langtidsparkering Bjørvika

Er du en av de mange som bor eller arbeider i Bjørvika, har du kanskje mer langsiktige behov. Våre langtidsparkeringer i Oslo har stor kapasitet til fornuftige priser. Dersom du velger å leie en parkeringsplass, vil du aldri mer bli tvunget til å kjøre rundt og rundt det samme kvartalet på leting etter en ledig plass. Prisen for langtidsleie varierer mellom våre P-hus, og er også avhengig av om du ønsker reservert eller flytende plass. Følgende parkeringer ligger nærmest Bjørvika:

Disse anleggene ligger kun en kort spasertur unna Bjørvika, og kan være løsningen på dine behov for parkering. For å leie en plass på langtidsparkeringen må du ta kontakt med vår kundeservice. Vi bistår deg med å finne en ledig plass, med eller uten ladepunkt for elbil. Åpningstider for kundeservice er mandag-fredag kl. 8-12 og 13-16. Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å finne parkering i Bjørvika.