Til hovedinnhold

Referanser

Time Park AS, en del av Olav Thon Gruppen, ble startet i 2007, og har siden blitt Norges tredje største private parkeringsselskap. Time Park AS er medlem av Norpark - en landsomfattende bransjeorganisasjon for kommuner, kommunale selskaper og private parkeringsselskaper som driver med parkeringshåndheving og regulering

Vi i Timepark AS setter kundeopplevelsen i første rekke, og sammen med gårdeier finner vi smidige løsninger som sikrer optimal drift. Vi har med årene utviklet oss innfor digitale løsninger, nettopp for å tilby kunden en sømløs opplevelse gjennom kameragjenkjenning. Vi Timepark AS ønsker alltid å stå frem som gode rådgivere, som kan forsikre gårdeier om at de er ivaretatt med den beste løsningen.

Etter en gjennomgang med noen av våre kunder har vi fått noen av disse tilbakemeldingene:

Strømmen Storsenter:

Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter i antall butikker, og besøkes hvert år av godt over 5,5 mill gjester. Storsenteret er et typisk bilbasert kjøpesenter, hvor den største andelen besøkende kommer med bil. I tillegg er Storsenteret lokalisert rett ved Strømmen kollektivterminal, som er en mye brukt hub for pendlere fra Nedre Romerike til Oslo.

Vi opplevde gradvis at flere og flere av de sentrale parkeringsplassene var opptatt fra tidlig morgen til kveldstid, noe som medførte at våre kunder fikk et dårligere parkeringstilbud. På et tidspunkt registrerte vi at oppimot 100 plasser var «okkupert» av pendlere. Parkeringsregulering var derfor helt nødvendig. Vi startet opp med et bom basert parkeringsanlegg, men skiftet etter noen år til en bomfri løsning. I tillegg ble parkeringsappen Park Link introdusert for både kunde- og ansatte parkering.

Appløsningen har medført at våre brukere har et tilnærmet sømløst forhold til parkering på Strømmen Storsenter. TimePark har også vært meget tilpasningsdyktige m.h.t. å videreutvikle servicetilbudet, dersom vi har kommet med innspill om forbedringer for parkeringsanlegget. TimePark-teamets kontaktpersoner til Strømmen Storsenter har også være meget løsningsorienterte i de tilfeller hvor det har oppstått uforutsette hendelser

Per Kristian Trøen, Senterdirektør, Strømmen Storsenter

 Vi søkte om operatør for Torvet Parkering i 2016 og mottok fire tilbud. TimePark ble valgt av flere grunner der de tekniske løsningene, evnen til å sette seg inn i konsesjonsgrunnlaget til kommunen og de kommersielle betingelsen var de viktigste årsakene til at det ble inngått kontrakt.  
 TimePark viser tilstedeværelse, fremtidsrettet og tett samarbeid.
 For våre kunder fungerer de parkeringstekniske løsningene fra TimePark som sømløst, god belysning, søylefritt, tilvisningssystem og 24 timers åpningstid.

 Jon Bjørgum, Torvparkering AS