Til hovedinnhold

Parkering Gardermoen

Trenger du et sted å parkere på Gardermoen? Hvorfor ikke benytte deg av et av våre parkeringsanlegg neste gang du skal ut å reise. Vi tilbyr både korttids- og langtidsparkering, basert på hva ditt behov er.

Hvem er Time Park?

Time park er et privat selskap som inngår i Olav Thon-gruppen. Vårt selskap har vokst de siste årene, og i dag har vi over 35 000 parkeringsplasser bare i Oslo sentrum.  

Vårt mål er å være teknologidrevet, dette betyr at vi investerer i nyere og mer moderne utstyr som gjør det lettere for våre kunder å parkere. Vi ønsker at parkering skal være enkelt og rimelig for våre kunder. På Gardermoen tilbyr vi over 600 parkeringsplasser, slik at det blir lett for deg å finne en ledig plass når du skal ut og reise eller hente noen på flyplassen.

Hvor tilbyr vi parkering?

Thon Hotel Gardermoen
Thon Hotel Gardermoen ligger i Balder Allè 22, 2050 Jessheim. Her tilbyr vi både korttids- og langtidsparkering. Anlegget har plass til 500 biler, og det er to plasser tilpasset HC. Det er dessverre ikke mulig å reservere parkeringsplass på Thon Hotel Airport, så her er det om å gjøre å være førstemann. For å komme deg til og fra Oslo Lufthavn kan du benytte deg av Skyttelbusser.

Se her for informasjon om rutetabell tider og priser.

Thon Hotel Oslo Airport
Thon Hotel Oslo Airport ligger i Balder Allè 2, 2050 Jessheim. Parkeringsanlegget tilbyr både korttids- og langtidsparkering, i tillegg til at vi tilbyr ladestasjoner for elbiler. Anlegget har plass til 150 biler, og det er to plasser tilpasset HC.

Det er dessverre ikke mulig å reservere parkeringsplass på Thon Hotel Airport, så her er det om å gjøre å være førstemann til mølla. For å komme deg til og fra Oslo Lufthavn kan du benytte deg av en Skyttelbuss.

Se her for informasjon om rutetabell tider og priser.

Time Park tilbyr flere ulike parkeringsmuligheter, slik at du kan finne en løsning tilpasset deg og dine behov.

  • Korttidsparkering
  • Langtidsparkering
  • HC-Parkering
  • Ladepunkt for elbil

Korttidsparkering Gardermoen

Vår korttidsparkering er beregnet på deg som skal hente eller levere noen på flyplassen, og kun trenger et sted å stå parkert i noen få timer eller minutter. På Gardermoen kan du velge mellom to parkeringsanlegg: Thon Hotell Gardermoen og Thon Hotel Oslo Airport. Begge har kort avstand fra selve flyplassen.

Langtidsparkering

Vår langtidsparkering er løsningen for deg som skal reise bort over lengre tid. Ved å benytte deg av vår parkering på Gardermoen, sparer du penger på taxi eller annen transport til flyplassen. Det er med andre ord en enkel og billig løsning for deg som skal ut å reise.

HC-Parkering

Vi tilbyr parkeringsplasser for handikappede dersom du har behov for det. Husk at dersom du skal benytte deg av en av disse plassene, er det viktig at du har med dokumentasjon som tillater deg å bruke plassen. Disse er reservert spesielt til de som har behov for det.

Les mer om parkeringsforskriften her.

Ladepunkt for elbil

Vi tilbyr ladepunkter for elbil. Nå som elbiler utgjør 25% av alle biler på norske veier, er det viktig at disse også har tilgang på en parkeringsplass med ladepunkt. Husk å sjekk vår hjemmeside for en oversikt over hvor vi tilbyr slike parkeringsplasser.