Til hovedinnhold

Parkering Opera

Er du ute etter en god og trygg parkering ved Operaen? Da kan et av våre parkeringsanlegg være et godt alternativ. Vi er Time Park, et privateid selskap som inngår i Olav Thon Gruppen, og vi har mer enn 20 000 parkeringsplasser med god spredning over hele det sentrale Østlandsområdet. Finn din parkering og les videre om våre tjenester.

Finn din parkering her, eller les videre om våre tjenester. 

Den norske Opera og Ballett

Operahuset i Oslo har rukket å bli 10 år, og i løpet av denne tiden har det etablert seg som en av de mest populære destinasjonene i Oslo. Ikke bare kryr det av turister på omvisning i Operaen eller ute på det prektige taket, mange av Oslos innbyggere har også rukket å få med seg en forestilling innendørs eller en konsert utendørs. Samtlige forestillinger har vært utsolgt før sesongstart.

Parkering Opera

Alle som har kjørt i det sentrale Oslo, vet at det kan by på noen utfordringer. Gatenettet i Oslo er gammelt, og slettes ikke alltid oversiktlig. Mange gater er enveiskjørte, og trikkesporene går på kryss og tvers. Dessuten er det mange mennesker som beveger seg i gatene. Derfor kan det være lurt å bestemme seg for en parkering ved Operaen allerede før man har kjørt hjemmefra, for å unngå stressende situasjoner under kjøringen.

Time Park har gode muligheter for parkering ved Operaen. Vi ønsker å gjøre parkering enkelt og rimelig, og har derfor en rekke parkeringsanlegg spredt over det sentrale Oslo, med enkel adkomst. I tilknytning til Operaen kan vi by på følgende tjenester:

  • Korttidsparkering
  • Langtidsparkering
  • HC-parkering
  • Ladepunkt for elbil

Korttidsparkering Opera

Skal du en tur til Operaen og er på utkikk etter en god parkering? Da kan en av våre korttidsparkeringer være en god løsning. I tilknytning til Operaen kan vi tilby parkering på følgende steder:

Begge disse parkeringsanleggene ligger kun en kort spasertur unna Operaen, og har døgnåpent. Det er et godt utgangspunkt for en tur i Operaen, uansett om du skal på omvisning bak scenen, konsert på taket eller se på en forestilling. Det er enkelt å komme seg dit via Rv161 (Ring 2) og Rv162 (Ring 1), med innkjøring fra henholdsvis Stenersgata og Chr. Krohgs gate. Spektrum P-hus har størst kapasitet med 446 parkeringsplasser, og her tilbyr vi også langtidsleie.

Langtidsparkering Opera

Langtidsparkering i Oslo passer fint for deg som bor i sentrum med bil, eller som jobber i sentrum. Ved å leie en parkeringsplass slipper du å kjøre rundt og rundt de samme kvartalene i håp om å finne en ledig plass å parkere. Det er både tidkrevende og kostbart å kjøre rundt i sirkel, og ikke minst er det frustrerende og stressende.

Vi har en rekke gode muligheter for langtidsparkering nær Operaen. Noen av disse er:

Thon Hotel Oslo Panorama har innkjøring fra Rådhusgata. Parkeringsanlegget ligger i umiddelbar nærhet til en rekke restauranter, utesteder, butikker og forretningsbygg. I tillegg ligger det i nærheten av kulturelle severdigheter som Akershus Festning, Karl Johans gate og Havnepromenaden. Det er også en flott parkering for Operaen.

Paleet P-hus har innkjøring fra Prinsens gate, og er døgnåpent. Parkerer du her kommer du rett på Jernbanetorget, Karl Johans gate og Østbanehallen, og selvfølgelig også Operaen. Parkering i Paleet er sentralt, trygt og billig.

Parkeringsanlegget Grønlandsleiret ligger i historiske omgivelser på Grønland. I området finner du blant annet restauranten Olympen, gamle Grønland brannstasjon og St. Hallvards kirke. Det er en flott spasertur fra Grønlandsleiret til Operaen på omtrent et kvarter. På veien krysser du Akrobaten gangbro som ble åpnet i 2011.