Til hovedinnhold

Parkering Oslo City

Leter du etter parkering ved Oslo City, men er usikker på hvor det er best å parkere? Time Park har gode muligheter for parkering ved Oslo City, samt Oslo sentrum for øvrig. Vi tilbyr både korttids- og langtidsparkeringer, i tillegg til ladepunkter for elbil og HC-parkering. Våre parkeringsplasser er godt spredt over hele det sentrale Oslo, i tillegg til enkelte utfartsårer.

Korttidsparkering Oslo City

Skal du en kjapp tur på Oslo City? Da kan en av våre parkeringshus være et godt alternativ for deg. Det kan være greit å tenke over hvor du skal parkere før du begynner å kjøre, slik at du slipper å havne i stressende situasjoner. Hvis du allerede vet hvor du skal parkere, kan du spare både tid og penger. Våre parkeringer ved Oslo City er enkle å bruke, og rimelige i pris. Noen av våre nærmeste muligheter for parkering ved Oslo City er:

Gunerius P-hus er åpent alle dager fra kl. 00-24, og har kun korttidsparkering. Dette er et godt utgangspunkt for alle ærender i Oslo sentrum. Korttidsparkeringen er tiltenkt deg som kun skal stå parkert i noen timer. Trenger du allikevel å stå her lengre kan vi også tilby 24-timersparkering på øvre plan. Gunerius P-hus har adresse Storgata 32, med inngang fra Stenersgata. Det er enkelt å komme seg dit via Rv161 (Ring 2) og Rv162 (Ring 1).

Spektrum P-hus har større kapasitet, og tilbyr både korttidsparkering og langtidsparkering. Her finnes det 5 HC-parkeringer. Parkeringshuset har adresse Chr. Krohgs gate 1-11, og ligger like i nærheten av konsertarenaen Oslo Spektrum. Disse parkeringshusene er ypperlige som utgangspunkt for et besøk i Oslo sentrum, og åpner for både lengre og kortere parkering nær Oslo City.

Langtidsparkering Oslo City

Våre langtidsparkeringer er et tilbud til deg som ønsker å leie en parkeringsplass over en lengre periode, for eksempel i forbindelse med arbeid. Langtidsparkering ved Oslo City passer fint for deg som jobber i et av de mange næringslokalene i sentrum. Det passer også godt for pendlere som skal videre med toget, eller for de som bor i byen og stadig har problemer med å finne en parkeringsplass. Prisene for langtidsparkering ved Oslo City varierer fra mellom våre P-hus, og påvirkes også av om du ønsker reservert eller flytende plass. Du kan velge mellom følgende muligheter for langtidsparkering ved Oslo City:

Time Park parkering Oslo City

Uansett hva ditt ærend ved Oslo City er, har Time Park gode muligheter for parkering. Vi er sentralt plassert ved mange lokasjoner, med enkel adkomst. Mange av våre P-hus har døgnåpent, og jobber alltid for å holde prisene nede. Uansett om du har behov for korttidsparkering eller ønsker å leie en plass over en lengre periode, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp med å finne en ledig plass for langtidsleie, eller har spørsmål til vår tjeneste.

Time Park AS er et privateid parkeringsselskap som inngår i Olav Thon Gruppen. Vi har parkeringsplasser over hele landet, inkludert over 20 000 bare på det sentrale Østlandsområdet. Vår visjon er å implementere ny teknologi så raskt som mulig, slik at vi kan tilby alle våre brukere en effektiv og enkel parkering.