Til hovedinnhold

Parkering Sandvika

Sliter du med å finne parkering i Sandvika? Jobber du i nærheten av Sandviksveien, Sandvika Storsenter eller i sentrum og har behov for å finne enten en langtids- eller korttidsparkering som ikke koster mye? Da bør du lese videre. Time Park tilbyr rimelig og døgnåpen parkering, og vi har både korttids- og langtidsparkering.

Korttidsparkering

Skal du for eksempel raskt innom Sandvika sentrum for å ordne noe, kan det være greit å vite hvor nærmeste korttidsparkering befinner seg for å spare både tid og penger.

Ser du etter langtidsparkering i Sandvika?

Når man har dårlig tid og skal for eksempel rekke jobb eller et viktig møte, er parkering det man har minst lyst til å bruke tid på. Mange steder er ofte veldig dyre eller helt utilgjengelige. Hvis du ofte er ute på farten eller jobber i Sandvika, kan det lønne seg å leie parkering istedenfor å betale for avgiftsparkering. Hos Time Park kan vi tilby langtidsparkering like ved Sandvika storsenter.

Hvorfor velge Time Park når du skal parkere i Sandvika?

Vi har tre parkeringsanlegg sentralt i Sandvika, og har derfor en perfekt beliggenhet for deg som jobber eller bor her. Du bør velge oss fordi vi er rimeligere, vi har døgnåpent og vi kan tilby langtidsparkering. I tillegg ønsker vi å være teknologidrevet og ta i bruk ny teknologi så ofte og så raskt som mulig for å forbedre parkeringsopplevelsen for deg. Blant havet av hverdagsstress, mener vi at parkering skal være enkelt.

Og ønsker du å parkere andre steder enn i Sandvika, tilbyr vi også parkering i store deler av landet. Vi har 20 000 plasser i det sentrale Østlandsområde. Ønsker du å vite mer kan du ta en titt på kartet vårt.

Vi kan tilby innendørs parkeringsplasser for alle behov i:

-          Korttidsparkering
-          Langtidsparkering
-          Ladepunkter for elbil

Trenger du hjelp til regulering av parkering til din eiendom er også dette noe vi kan hjelpe deg med, og vi tilbyr alt av tekniske løsninger slik at du ikke behøver å bekymre deg over noe.

Lurer du på noe?

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan leie parkering, eller har du spørsmål om våre parkeringsmuligheter kan du ta kontakt med vår kundeservice.