Til hovedinnhold

Parkering Sørenga

Trenger du parkering på Sørenga? Time Park har en rekke parkeringer spredt utover det sentrale Oslo, for å gjøre parkering enklere og rimeligere for deg. Her kan du klikke deg videre for å finne en ledig korttidsparkering, eller lese om våre tilbud.

Dette er Time Park

Time Park AS er et privateid selskap som inngår i Olav Thon Gruppen. Vi er for tiden det selskapet som vokser raskest i Norge, og kan nå tilby gode parkeringsplasser over hele landet. Bare på det sentrale Østlandsområdet har vi mer enn 20 000 plasser. Vi ønsker å være teknologidrevet, og arbeider derfor kontinuerlig med å ta i bruk ny teknologi så raskt som mulig for å gjøre parkeringsopplevelsen enda bedre. Målet er å gjøre parkering enkelt og rimelig for deg som er bruker.

Time Park er et godt alternativ dersom du trenger parkering på Sørenga. Vi er jevnt fordelt utover hele det sentrale Oslo, vi er rimelige og vi har døgnåpent. Uansett om du har behov for korttidsparkering eller langtidsparkering i Oslo, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp med å finne en ledig plass for langtidsleie, eller har spørsmål til vår tjeneste.

Parkering på Sørenga

Sørenga er en ny bydel i Oslo, som består av privatboliger, restauranter, Sørenga sjøbad og Sørenga sentralpark. Utbyggingen er en del av Bjørvika-prosjektet, som også inkluderer Havnepromenaden i Oslo. Rekreasjonsområdene på Sørenga er åpent for publikum hele året. Om sommeren kryr det av folk i havnebassenget og på de mange uteserveringene, og på vinteren er det populært med isbading og badstue.

De fleste parkeringsplassene på Sørenga benyttes av de fastboende, og det er ikke enkelt å finne parkering for de besøkende til rekreasjonsområdene. Derfor anbefales det at man parkerer i Oslo sentrum, og heller spaserer over den populære flytebroen mellom Sukkerbiten og Sørenga. Dette er en flott spasertur med utsikt mot noen av byens mest moderne byggeprosjekter, inkludert Barcode-rekken.

Korttidsparkering Sørenga

Hvis du skal en tur på Sørenga for å bade, besøke en restaurant eller bare gå en tur, har vi flere gode alternativer for korttidsparkering med tilknytning til Sørenga. Disse er blant andre:

Begge parkeringshusene ligger i gangavstand fra Sørenga. Det tar omtrent 20 minutter å spasere fra våre parkeringer til Sørenga. Gunerius P-hus er åpent alle dager fra kl. 00-24, og har kun korttidsparkering. Korttidsparkeringen er først og fremst beregnet på de som bare skal besøke Sørenga eller andre deler av sentrum i noen timer. Har du allikevel behov for å bli stående lenger, kan vi tilby 24-timersparkering på øvre plan. Gunerius P-hus har adresse Storgata 32, med inngang fra Stenersgata. Det er enkelt å komme seg dit via Rv161 (Ring 2) og Rv162 (Ring 1).

Spektrum P-hus har større kapasitet, og tilbyr både korttidsparkering og langtidsparkering. Her finnes det 5 HC-parkeringer. Parkeringshuset har adresse Chr. Krohgs gate 1-11, og ligger like i nærheten av konsertarenaen Oslo Spektrum. 

Langtidsparkering Sørenga

Trenger du derimot en mer langsiktig løsning for parkering ved Sørenga, kan en av våre langtidsparkeringer være noe for deg. Dette gjelder spesielt deg som jobber på Sørenga, men er også et godt alternativ for parkering for de som bor på Sørenga. Prisen for langtidsleie varierer mellom våre P-hus, og er også avhengig av om du ønsker reservert eller flytende plass. Følgende parkeringer ligger nærmest Sørenga:

Trenger du hjelp med å finne parkering nær Sørenga, kan du ta kontakt med vår kundeservice. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne gode parkeringsløsninger for dine behov. Vi bistår også med teknologiske løsninger og regulering av parkering på privateiendommer.