Til hovedinnhold

Leie parkering Oslo

Trenger du, eller din bedrift parkeringsplass i Oslo? Time Park tilbyr innendørs, trygg og lett tilgjengelig parkeringsplasser sentralt i Oslo, samt rundt om i Norge. I Oslo har vi ledig til utleie på bl.a. Spektrum p-hus. Ta kontakt med utleie@timepark.no ved interesse.

Hvorfor bør du leie parkering i Oslo?

Det er både stressende og tidkrevende å finne en plass å parkere i Oslo. Og er du en av dem som betaler time for time for parkering hver dag, kan du spare tusenlapper ved å leie parkering. På denne måten vil du få en mer stressfri og økonomisk hverdag. I tillegg vil du ikke trenge å måtte måke snøen frem på de tunge og kalde vinterdagene.

Time Park kan tilby langtidsparkering fra 1600,- i måneden.

Korttidsparkering i Oslo

Skal du raskt innom sentrum, kan det være greit å vite hvor nærmeste parkeringssted befinner seg for å spare både tid og penger. Vi tilbyr døgnåpen korttidsparkering i Oslo sentrum og omegn.

Parkering for din bedrift

Har du behov for å regulere parkeringen for din bedrift eller eiendom? Hos Time Park er vi behjelpelige på dette området også, og vi tilbyr alt av tekniske løsninger slik at du ikke behøver å bekymre deg for noe annet.  

Vi kan tilby parkeringsplasser innendørs for alle behov i Oslo:

Enten om du ser etter en korttidsparkering, langtidsparkering eller en ladestasjon til din elbil kan vi tilby en parkeringsplass som møter dine behov.  

Vi tilbyr også parkering i store deler av landet, og ønsker du å vite hvor din nærmeste parkering befinner seg, kan du ta en titt på kartet vårt.

Hvorfor bør du velge Time Park hvis du skal leie parkering i Oslo?

Fordi vi er rimeligere, vi har døgnåpent og vi kan tilby langtidsparkering, og du vil alltid finne en parkeringsmulighet lett tilgjengelig. Vi ønsker å være teknologidrevet og ta i bruk ny teknologi så ofte og så raskt som mulig for å forbedre parkeringsopplevelsen for deg. Blant havet av hverdagsstress, mener vi at parkering skal være enkelt og rimelig.

Ønsker du å leie parkering i Oslo?

Ta kontakt med vår kundeservice, og finn din nærmeste parkering i Oslo i dag.