Til hovedinnhold

Parkering Bislett

Time Park har svært gode muligheter for parkering på Bislett. Hvis du skal kjøre til Bislett og er usikker på hvor du skal parkere, kan et av våre parkeringshus være løsningen for deg. Vi har også en rekke parkeringer spredt over det sentrale Oslo, og våre priser starter på 20 kroner for korttidsparkering.

Vi tilbyr følgende tjenester for parkering på Bislett:

  • HC-parkering
  • Korttidsparkering
  • Langtidsparkering
  • Ladepunkter for elbil

Korttidsparkering Bislett

Alle som har kjørt og parkert i Oslo sentrum, vet at det kan by på utfordringer. Derfor kan det være lurt å bestemme seg for hvor man skal parkere før man kjører. På den måten kan man unngå stressende situasjoner under bilkjøringen. Dersom du er ute etter parkering på Bislett, har Time Park noen gode alternativer:

I Hjalmar Larsens gate tilbyr vi kun korttidsparkering, som koster 31 kroner for første time og deretter 38 kroner pr. time. Her finnes det 10 parkeringsplasser, med enkel adkomst fra Pilestredet eller Bislettgata.

Ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) kan du parkere i Pilestredet Park 31. Her har vi flere parkeringsplasser, og 1 HC-parkering. Dette passer fint for deg som er student ved HiOA, eller har andre ærender i området og trenger parkering ved Bislett.

Langtidsparkering Bislett

I Pilestredet 56 tilbyr vi både korttidsparkering og langtidsleie av parkering, i tillegg til 1 HC-parkering. Ta kontakt med oss dersom du ønsker langtidsparkering på Bislett.

Langtidsleie av parkeringsplass egner seg godt for alle som har behov for parkering over en lengre periode. Dette gjelder for eksempel deg som jobber i området, eller for deg som bor på Bislett og stadig har problemer med å finne en parkeringsplass. Har du opplevd å kjøre rundt og rundt kvartalet, og lete etter et ledig sted å sette bilen? Har du noen gang fått parkeringsbot fordi du har stilt deg på feil sted? Hvis du kjenner deg igjen i dette, kan du vurdere vår løsning for langtidsparkering på Bislett.

Dette er Time Park

Time Park AS er et privateid parkeringsselskap som inngår i Olav Thon Gruppen. Vi er et selskap i rask vekst, og har over 20 000 parkeringsplasser i det sentrale Østlandsområdet. Dette inkluderer blant annet parkering i Oslo sentrum, Grefsen, Sinsen, Lysaker og Sandvika. Vår visjon er å være raskt ute med å ta i bruk ny teknologi, for å gjøre parkeringsopplevelsen enda bedre for alle våre brukere. Vi ønsker å gjøre parkering enkelt og rimelig.

Time Park har gode alternativer for parkering på Bislett. I tillegg er vi sentralt plassert ved mange lokasjoner i det sentrale Oslo, vi er rimelige og vi har døgnåpent. Uansett om du har behov for korttidsparkering eller ønsker å leie en plass over en lengre periode, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp med å finne en ledig plass for langtidsleie, eller har spørsmål til vår tjeneste.

Vi har også erfaring med regulering av parkering på privat eiendom i Oslo, og vi bistår med teknologiske løsninger. Trenger du å få satt opp et ladepunkt for elbil? Dette kan vi hjelpe deg med. Ta kontakt med kundeservice for regulering av parkering på Bislett, eller andre steder i Oslo.