Til hovedinnhold

Parkering Bogstadveien

Ser du etter en god parkering i Bogstadveien? Time Park har flere muligheter i nær tilknytning til handlegaten. Våre korttids- og langtidsparkeringer er spredt utover hele det sentrale Oslo, slik at du aldri skal få problemer med å finne en ledig plass igjen.

I tilknytning til Bogstadveien kan du velge mellom følgende muligheter for parkering:

  • HC-parkering
  • Korttidsparkering
  • Langtidsparkering
  • Ladepunkt for elbil

Korttidsparkering Bogstadveien

Skal du en tur til Bogstadveien, og er usikker på hvor det er lurest å parkere? Bogstadveien er ikke det enkleste stedet å navigere seg fram med bil, så det kan være greit å bestemme seg for hvor man skal parkere allerede før man kjører. På den måten slipper du å bli stresset mens du kjører bil, og du sparer både tid og penger. Time Park har gode muligheter for parkering ved Bogstadveien. Velg mellom følgende anlegg for korttidsparkering:

Hvilket anlegg du ender er selvfølgelig avhengig av hvor i Bogstadveien du skal. I Bogstadveien 20 har vi et mindre parkeringsanlegg med 6 plasser, sentralt plassert med innkjøring fra Hjelms gate. Parkeringen er åpen 24 timer i døgnet, og tilbyr kun korttidsparkering. Velger du å parkere her, er du i umiddelbar nærhet til alle Bogstadveiens fasiliteter, i tillegg til Majorstuen T-bane, Vestkanttorvet og Bislett Stadion.

Våre parkeringsanlegg i Hjalmar Larsens gate og Pilestredet  ligger sentralt på Bislett, like ved Bislett stadion. Velger du å parkere her er du kun en kort spasertur unna handlegaten Bogstadveien. Dette er et flott utgangspunkt for en rask tur i Bogstadveien, eller et annet ærend i samme område.

Langtidsparkering Bogstadveien

Parkeringsanlegget ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) har større kapasitet, og her finner du flere HC-parkeringer og ladepunkter for elbil. Vi tilbyr både korttids- og langtidsparkering ved dette anlegget, og er du handlende kunde hos Coop Mega får du dessuten refundert 1 times parkering. Det er enkel adkomst via Pilestredet, med innkjøring fra Dalsbergstien. Parkeringsanlegget har følgende åpningstider:

  • Mandag-fredag: kl. 07-23
  • Lørdag: kl. 07-20
  • Søndag og helligdager: kl. 09-18

Vi kan også tilby langtidsparkering i Josefines gate 20, tett på Bogstadveien. Dette er et lukket anlegg med totalt 15 plasser til langtidsleie. Innkjøringen til dette anlegget er trang, og plassene bør derfor ikke leies av personer som bruker større biler. Biler på størrelse med f.eks. VW Tiguan går greit, men vi anbefaler å ikke bruke større biler enn dette.

Våre langtidsparkeringer passer fint for deg som arbeider i sentrum, eller som bor i sentrum med bil. Hvis dette gjelder deg, har du sikkert opplevd hvor frustrerende det kan være å kjøre rundt og rundt det samme kvartalet for å finne en ledig parkeringsplass. Kanskje har du til og med opplevd å få en parkeringsbot, fordi du har stilt deg feil. Dersom du kjenner deg igjen i dette, kan langtidsparkering være en god løsning for deg. Ta kontakt med kundeservice for å finne en ledig plass å leie.

Les mer om å leie parkering i Oslo her.