Til hovedinnhold

Parkering Bogstadveien

Ser du etter en god parkering i Bogstadveien? Time Park har flere muligheter i nær tilknytning til handlegaten. Våre korttids- og langtidsparkeringer er spredt utover hele det sentrale Oslo, slik at du aldri skal få problemer med å finne en ledig plass igjen.

I tilknytning til Bogstadveien kan du velge mellom følgende muligheter for parkering:

  • HC-parkering
  • Korttidsparkering
  • Langtidsparkering
  • Ladepunkt for elbil

Korttidsparkering Bogstadveien

Skal du en tur til Bogstadveien, og er usikker på hvor det er lurest å parkere? Bogstadveien er ikke det enkleste stedet å navigere seg fram med bil, så det kan være greit å bestemme seg for hvor man skal parkere allerede før man kjører. På den måten slipper du å bli stresset mens du kjører bil, og du sparer både tid og penger. Time Park har gode muligheter for parkering ved Bogstadveien. Velg mellom følgende anlegg for korttidsparkering:

Hvilket anlegg du ender er selvfølgelig avhengig av hvor i Bogstadveien du skal. I Bogstadveien 20 har vi et mindre parkeringsanlegg med 6 plasser, sentralt plassert med innkjøring fra Hjelms gate. Parkeringen er åpen 24 timer i døgnet, og tilbyr kun korttidsparkering. Prisen ligger på 40 kroner pr. time, eller 250 kroner pr. døgn. Velger du å parkere her, er du i umiddelbar nærhet til alle Bogstadveiens fasiliteter, i tillegg til Majorstuen T-bane, Vestkanttorvet og Bislett Stadion.

Våre parkeringsanlegg i Hjalmar Larsens gate og Pilestredet  ligger sentralt på Bislett, like ved Bislett stadion. Velger du å parkere her er du kun en kort spasertur unna handlegaten Bogstadveien. Prisen ligger på fra 28 kroner for den første timen. Dette er et flott utgangspunkt for en rask tur i Bogstadveien, eller et annet ærend i samme område.

Langtidsparkering Bogstadveien

Parkeringsanlegget ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) har større kapasitet, og her finner du flere HC-parkeringer og ladepunkter for elbil. Vi tilbyr både korttids- og langtidsparkering ved dette anlegget, og er du handlende kunde hos Coop Mega får du dessuten refundert 1 times parkering. Det er enkel adkomst via Pilestredet, med innkjøring fra Dalsbergstien. Parkeringsanlegget har følgende åpningstider:

  • Mandag-fredag: kl. 07-23
  • Lørdag: kl. 07-20
  • Søndag og helligdager: kl. 09-18

Vi kan også tilby langtidsparkering i Josefines gate 20, tett på Bogstadveien. Dette er et lukket anlegg med totalt 15 plasser til langtidsleie, som koster 2250 kroner i måneden. Kjører du motorsykkel er prisen 1000 kroner i måneden. Innkjøringen til dette anlegget er trang, og plassene bør derfor ikke leies av personer som bruker større biler. Biler på størrelse med f.eks. VW Tiguan går greit, men vi anbefaler å ikke bruke større biler enn dette.

Våre langtidsparkeringer passer fint for deg som arbeider i sentrum, eller som bor i sentrum med bil. Hvis dette gjelder deg, har du sikkert opplevd hvor frustrerende det kan være å kjøre rundt og rundt det samme kvartalet for å finne en ledig parkeringsplass. Kanskje har du til og med opplevd å få en parkeringsbot, fordi du har stilt deg feil. Dersom du kjenner deg igjen i dette, kan langtidsparkering være en god løsning for deg. Ta kontakt med kundeservice for å finne en ledig plass å leie.

Les mer om å leie parkering i Oslo her.