Til hovedinnhold

Parkering i Oslo sentrum

Ser du etter parkering i Oslo sentrum, men er usikker på hvor det er lurest å parkere? Time Park kan være en god løsning på dine parkeringsbehov. Vi kan tilby korttids- og langtidsparkering i Oslo og omegn, samt ladepunkter for elbil. Våre parkeringshus er godt fordelt i det sentrale Oslo, blant annet i Bogstadveien, Munchsgate, Bislett og Spektrum.

Vi kan tilby følgende parkeringsplasser innendørs for parkering i Oslo sentrum:

  • HC-parkering
  • Korttidsparkering
  • Langtidsparkering
  • Ladepunkter for elbil

Korttidsparkering i Oslo sentrum

Hvis du skal en kjapp tur inn til Oslo sentrum for å ordne noe, kan det være greit å vite hvor nærmeste korttidsparkering befinner seg. På den måten kan du spare både tid og penger, og slippe å bli stresset mens du leter etter en parkering. Alle som har parkert i Oslo sentrum har sikkert opplevd det som både frustrerende og tidkrevende. Her hos Time Park ønsker vi at parkering skal være enkelt og rimelig, og derfor kan vi tilby parkeringsplasser med god spredning over hele Oslo sentrum.

Langtidsparkering i Oslo sentrum

Pleier du å kjøre til jobb en halvtime for tidlig for å finne en plass å parkere i Oslo Sentrum? Blir du stresset fordi det tilsynelatende aldri er noen ledige plasser sentralt i Oslo? Da kan langtidsparkering være noe for deg. Langtidsparkering i Oslo sentrum passer godt for deg som jobber i et av de mange næringslokalene sentralt i Oslo.

Hos Time Park har du mulighet til å leie parkering i Oslo sentrum, slik at du får en ting mindre å bekymre deg for når du har det travelt på vei til jobb. Vi tilbyr innendørsparkering med reservert eller flytende plass, samt ladepunkter for elbil.

Langtidsparkering i Oslo sentrum kan også være aktuelt for deg som bor midt i byen, og som stadig sliter med å finne en ledig parkeringsplass. Har du opplevd å kjøre rundt og rundt kvartalet, og speide etter en ledig plass å sette bilen? Har du noen gang fått parkeringsbot fordi du har stilt deg på feil sted? Hvis du kjenner deg igjen i dette, kan du vurdere langtidsparkering som en løsning.

Hvorfor velge Time Park?

Time Park AS er et privateid parkeringsselskap som inngår i Olav Thon Gruppen. Vi er et selskap i rask vekst, og har over 20 000 parkeringsplasser i det sentrale Østlandsområdet. Dette inkluderer blant annet parkering i Oslo sentrum, Grefsen, Sinsen, Lysaker og Sandvika. Vår visjon er å være teknologidrevet, og vi fokuserer på å ta i bruk ny teknologi så raskt som mulig for å gjøre parkeringsopplevelsen enda bedre. Vårt mål er å gjøre parkering enkelt og rimelig for deg som er bruker.

Uansett hva ditt ærend i Oslo sentrum er, kan Time Park være et godt alternativ for parkering. Vi er sentralt plassert ved mange lokasjoner, vi er rimelige og vi har døgnåpent mange steder. Uansett om du har behov for korttidsparkering eller ønsker å leie en plass over en lengre periode, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp med å finne en ledig plass for langtidsleie, eller har spørsmål til vår tjeneste.

Trenger du regulering av parkering til din eiendom i Oslo sentrum?

Ønsker du hjelp til å regulere parkering på din eiendom i Oslo sentrum, er dette noe vi kan hjelpe deg med. Vi kan bistå med de fleste teknologiske løsninger. Ta kontakt med kundeservice for henvendelser angående regulering av parkering i Oslo sentrum.