Til hovedinnhold

Parkering Majorstuen

Time Park har gode muligheter for parkering på Majorstuen. Vi tilbyr både korttids- og langtidsparkeringer jevnt fordelt over hele Oslo, samt ladepunkter for elbil og HC-parkeringer. Våre priser starter på 20 kroner pr. time for korttidsparkering.

Velg mellom følgende tjenester for parkering på Majorstuen og i resten av Oslo:

  • HC-parkering
  • Korttidsparkering
  • Langtidsparkering
  • Ladepunkt for elbil

Korttidsparkering Majorstuen

Ser du etter parkering på Majorstuen fordi du har et ærend eller en avtale? Det kan være lurt å bestemme seg for en parkeringsplass allerede før du begynner å kjøre, slik at du slipper å bli stresset mens du leter etter et sted å sette bilen. Det er ingen hemmelighet at det kan være utfordrende å kjøre i det sentrale Oslo, og kanskje spesielt på Majorstuen. Strøket har et eldre gatenett som kan være vanskelig å navigere i, trikkespor i veibanen og flere enveiskjørte gater.

Heldigvis finnes det hjelp. Time Park har parkering sentralt på Majorstuen, med enkel adkomst via Bogstadveien. Vi ønsker å gjøre parkering på Majorstuen enkelt og rimelig, slik at du kan spare både tid og penger. Parkering Majorstuen Bogstadveien ligger i Bogstadveien 20, og har innkjøring fra Hjelms gate. Parkeringen er åpen 24 timer i døgnet, og tilbyr kun korttidsparkering. Parkerer du her, er du i umiddelbar nærhet til alle fasilitetene i handlegaten Bogstadveien, Majorstuen T-bane, Vestkanttorvet og Bislett Stadion.

Vi har også god parkering i Pilestredet.

Langtidsparkering Majorstuen

Må du kjøre til jobb en halvtime for tidlig fordi det er vanskelig å finne parkeringsplass? Blir du stresset fordi det tilsynelatende aldri er noen ledige plasser sentralt i Oslo? Hvis du kjenner deg igjen i dette, kan en av våre langtidsparkeringer være noe for deg. Langtidsparkering innebærer å leie en parkeringsplass over lengre tid, og passer fint for deg som jobber i et av de mange nærings- og forretningsbyggene i sentrum av Oslo. Det kan også være aktuelt hvis du bor midt i byen med bil, og stadig sliter med å finne ledige plasser sentralt i Oslo.

Dersom du er ute etter langtidsparkering på Majorstuen, må du kontakte vår kundeservice for å finne en ledig plass og sette opp en avtale. Velg mellom følgende lokasjoner for leie av parkeringsplass ved Majorstuen:

Josefines gate 20 er et lukket anlegg som ligger nærme Majorstuen, med totalt 15 plasser til langtidsleie. Innkjøringen til dette anlegget er trang, og plassene bør derfor ikke leies av personer som bruker større biler. Biler på størrelse med f.eks. VW Tiguan går greit, men vi anbefaler å ikke bruke større biler enn dette.

I Pilestredet 56 tilbyr vi både korttids- og langtidsparkering, i tillegg til 1 HC-parkering. Parkeringsanlegget ligger sentralt på Bislett, like ved Bislett stadion og Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) i kort gangavstand fra handlegaten Bogstadveien.

I Dalsbergstien 19 kan vi tilby et stort parkeringsanlegg, med både korttids- og langtidsparkering og to ladepunkter for elbil. Er du handlende kunde på Coop Mega får du dessuten refundert 1 times parkering i korttidsparkeringen. Dalsbergstien ligger like ved HiOA, en kort spasertur fra Bogstadveien og Majorstuen.

Time Park parkering Majorstuen

Time Park har gode muligheter for parkering på Majorstuen, samt resten av det sentrale Oslo. Vi er et privateid parkeringsselskap som inngår i Olav Thon Gruppen. Vår visjon er å være raskt ute med å ta i bruk ny teknologi, for å gjøre parkeringsopplevelsen enda bedre for alle våre brukere. Vårt mål er å gjøre parkering enkelt og rimelig.

Kontakt oss i dag for langtidsparkering på Majorstuen, eller hvis du har behov for regulering av parkering på privat eiendom. Vi er også behjelpelige med installasjon av ladepunkt til elbil. Utover det sentrale Oslo har vi også parkering på Grefsen, Sinsen, Lysaker og Sandvika.